Kardionápravník: 3x Prvá novoročná desinka

Moja prvá tohtoročná desinka

Tak je to tu. Verte, nechceli by ste čuchať to prepotené tričko. Cez sviatky som dával denne hodinku a zlepšoval si priemerku. Utorok 4. januára som si dal totálne na parádu moju prvú tohtoročnú desinku. Navyše v pre mňa slušnom tempe 6:14 na km. Proste moja

Happy hour

Aj by som sa tu rozpísal o mojich myšlienkach a snoch pri pásovaní, o hudobných kamarátoch (zväčša po smrti) ktorí ma sprevádzajú. O každodenných Happy hours, ktoré ma nabíjajú. Keby som si nevšimol, že ste v skupine nejak vydochli.

Moja druhá tohtoročná desinka

Nielen na páse. Náš sociálny kamarát FB nám poskytuje aj jednu hodnotnú informáciu: Kto je ako v skupine aktívny. A tak som sa rozhodol tú desinku nielen odpásovať, odbehať ale tiež obmedziť. Vybral som desať ľudí, ktorí za celý uplynulý rok neurobili v skupine žiadnu aktivitu (žiaden kilometer, žiaden lajk, žiaden koment, proste nič) a rozlúčil sa s nimi. Vymazal som ich. Bolo to menej namáhavé, ako žmýkať to prepotené tričko. 🙂

Kardionápravník 2022

Urobil som to pre nás. Všetkých. Kardionápravník vznikol preto, aby sme sa družili, priatelili, komunikovali, športovali spolu, hecovali sa navzájom a podporovali. V poslednom čase vídam na fotkách akosi menej usmiatych tvárí, len samé krajinky a grafy, málo optimistických statusov (aspoň pre mňa málo). A nevidím zmysel v tom naberať resp. udržovať mŕtve duše, ktoré iba pasívne existujú a konzumujú obsah. Na FB je veľa skupín, ktoré budú radi, keď budú môcť naberať kvantá členov. Tam je ich priestor. Kardionápravník by mal ísť cestou kvality a priateľstva. Vítam medzi nami nové tváre. A zároveň sa lúčime s prvou desinkou. A takto budeme ešte nejaký týždeň pokračovať, až skupinu trochu oživíme.

Nebojte. Ak to čítate, ešte ste tu. 🙂

Nie je nutné sa ani registrovať, platiť štartovné a nie je nutné ani každodenne prispievať. Ale táto skupina (aspoň verím) chce naplno žiť.

Áno, dávam si desinku každý deň

Aj toto som počul. Toť náš nemenovaný kamarát ma presviedčal ako denne chodí a nakoniec som zistil, že trochu aj kecá. Chcel, aby som mal z neho radosť. A možno aj vy ste po sviatkoch poľavili. A ja na to všetkým:

Hlavu hore, endorfíny volajú

Obuj tenisky, vysadni na bicykel, skoč do vody, je to len na tebe. Na nás všetkých. Čaká nás nádherný rok, plný zážitkov a endorfínov. Taký nádherný, ako si ho sami urobíme. Tak načo gaučovať? Načo pasívne veci odkladať a iba konzumovať. Načo si to kaziť už v januári?

Vybehni zajtra von

Nelám rekordy. Len tak do radosti. Daj si Happy Hour na Šťastný nový rok. A urob mi radosť. Pošli peknú fotku, napíš endorfínom a aktivitou nabitý pekný status, odbehni, odchoď. 🙂 Žime naplno. Sprav zo seba skutočného kardionaprávača. Zapoj sa. 🙂

Príjemný deň

Petere

Moja tretia tohtoročná desinka

PS: Aby som nezabudol. Idem si dať tú tretiu desinku. Tentokrát ešte nezálohavú vychladenú plechovku Urpínskeho moku. Tiež prvú v tomto roku. Na zdravie priatelia.

Kardionápravník

Kardionápravník 2024

Po svojich alebo na bicykli. Rozhýbeme ťa. Nakazíme ťa endorfínom, pohybom a zdravým životným štýlom.

Pošli ďalej
Reštartnisa
Reštartnisa

Dávame veci do pohybu. Nakazíme ťa endorfínmi, pohybom a zdravým životným štýlom. Pod touto značkou občas píše zakladateľ, administrátor a bloger projektu Reštartnisa Petere články na tému aktívny pohyb, turistika, beh, cyklistika, zdravá životospráva a životný reštart.

Articles: 321