Singletrail Blue Trail na Kolibe

Ahojte, dnes predstavujem na mojom youtube kanáli singletrail Blue Trail na Kolibe.

Blue Trail

Je to dobrý 1560 m dlhý, obľúbený, modrý trail nachádzajúci sa neďaleko Bratislavy. Táto MTB trasa určená len pre horské bicykle môže byť použitá len z kopca.  

Na oficiálnej stránke Bikeparku Koliba je uvedený tento trail ako ľahká zjazdová trať s nízkou obťažnosťou určená pre začínajúcich horských cyklistov. Pravdou je však, že Vás táto aj táto údajne jednoduchá trať veľmi dobre vytrasie a dá Vám vcelku zabrať.

Na trati sa v klopenkách nachádzajú mierne vystúpené kamene. Treba si dávať pozor. Dá sa tu aj dosť dobre rozbehnúť a mohol by byť problém zastaviť 😊

Singletrail Blue Trail na Kolibe

Dokončenie tejto trasy trvá v priemere 11 minút. Prevýšenie je 177 m. Na trati sa nachádza veľa klopených zákrut, lavíc a dvoj vĺn. Je vyznačený na stromoch modrou farbou. Štart sa nachádza po pravej strane info tabule umiestnenej na štartovacej rampe. Trail prechádza lesom a lúkou popri lanovke na Kolibe. Končí na širokom chodníku, ktorý vedie k údolnej stanici lanovky na Železnej Studničke.

Bike Park Koliba

Trail je otvorený od 30.04.2016

Na trati ja aktuálne novinka a to dva nové dropy.

Ten väčší má cca na výšku dva metre…

Trasa Blue trail v trailforks tu

Kardionápravník

Kardionápravník 2024

Po svojich alebo na bicykli. Rozhýbeme ťa. Nakazíme ťa endorfínom, pohybom a zdravým životným štýlom.

Pošli ďalej
Adrián Kiripolský
Adrián Kiripolský

Cyklistika je pre mňa jednoducho šport, ktorý zbožňujem. Znamená pre mňa prežiť život plný zážitkov. Tipy na výlety. Zážitky a adrenalín. To je to, čomu dávam prednosť. Či už z dobrého singlu alebo peknej trasy plnej výhľadov. Sledujte môj youtube kanál.Ďalšie články Adriána Kiripolského >.

Articles: 26