Ako vybrať originálny darček k MDŽ?

Počiatky Medzinárodného dňa žien siahajú na začiatok 20. storočia, keď newyorské krajčírky protestovali za volebné právo žien, čo spustilo lavínu demonštrácií. Spoločnosť Huawei sa tiež rozhodla osláviť MDŽ špeciálnou ponukou tech vychytávok, ktoré potešia nielen ženy.

Medzinárodný deň žien zďaleka nie je len o červených karafiátoch a už vôbec nie o socialistickom prežitku. Jeho korene siahajú do roku 1908, keď newyorské krajčírky 8. marca protestovali za volebné právo žien. Organizácia Spojených národov (OSN) spája MDŽ s každoročným výročím týchto protestov. V predvojnovom období sa tento deň spájal s demonštráciami a protestmi za volebné právo, právo pracovať, prijať učňovské povolanie a ukončiť ich diskrimináciu na pracovisku. Organizácia Spojených národov ustanovila Medzinárodný deň žien až v roku 1975 a pripadá na 8. marca. Odvtedy každoročne prideľuje tomuto dňu iné motto. Tento rok je to „Inovácie a technológie pre rodovú rovnosť„.

MDŽ inovačne a prakticky

Karafiáty sú síce opäť v móde, ale už viac ako 30 rokov k Medzinárodnému dňu žien nepatria. Namiesto toho je tohtoročnou témou technológia a inovácie. Ak si neviete rady s darčekom pre svoju manželku alebo pre ženy v práci, spoločnosť Huawei prišla s riešením. Na tento deň vyhlásila špeciálnu zľavovú akciu, ktorá bude prebiehať od 6. do 19. marca, kedy môžete výhodne nakúpiť telefóny, tablety, hodinky alebo slúchadlá za skvelé ceny a urobiť dôležitým ženám vo vašom živote radosť práve technológiami.

Ideálny darček pre každú záľubu

Či už je vaša žena športovkyňa, rada varí alebo trávi čas od rána do večera v práci, iste ocení inteligentné hodinky. Elegantný model Huawei Watch GT 3 Pro v krásnej bielej keramickej verzii môžete v akciovej cene kúpiť už od 399 eur. Na jedno nabitie vydržia až 7 dní, sú kompatibilné so systémami Android a iOS, ponúkajú viac ako 100 režimov cvičenia, možnosť telefonovania cez Bluetooth a hlavne – majú štýlový dizajn. Elegantný 42 mm ciferník zachytáva svetlo na 3D zakrivenom skle a pripomína hladinu vody. Rafinovaný keramický remienok hodinkám dodávajú moderný a sofistikovaný vzhľad. Inteligentné hodinky sú zároveň krásnym a štýlovým módnym doplnkom, ktorý zjednodušuje prácu ženy, nech už ide kamkoľvek.

Veľmi praktické a štýlové sú aj bezdrôtové slúchadlá Huawei FreeBuds Pro 2 za úžasnú cenu 179 eur. Bez ohľadu na to, aký tvar uší má obdarovaná dáma, slúchadlá dokonale padnú a ich nosenie je pohodlné. Huawei FreeBuds Pro 2, navrhnuté v spolupráci s Devialet, prinášajú mix textúr a zafarbení pre dokonalé vykreslenie každého hudobného diela. Vďaka šikovným vylepšeniam si počúvanie hudby užije na maximum po dobu až 6,5 hodiny na jedno nabitie, a s nabíjacím puzdrom vydržia až neuveriteľných 30 hodín. Technológia štyroch mikrofónov sa stará o krištáľovo čistý zvuk aj v hlučnom prostredí. Potlačenie šumu pri telefonických hovoroch zabezpečí, že sa bude môcť v pokoji sústrediť na pracovné hovory počas nakupovania alebo cestovania verejnou dopravou.

MatePad 11 je rovnako multifunkčný ako väčšina žien, umožňuje spojiť prácu a zábavu v jednom zariadení a teraz ho môžete mať za 369 eur. Ak obdarovaná veľa cestuje, ocení kompaktný tablet s minimalistickým dizajnom, pripojením k telefónu aj notebooku, 12-hodinovou výdržou batérie a farebným gamutom DCI-P3, ktorý zlepšuje vizuálny zážitok pri úprave fotografií, hraní hier a sledovaní filmov.

Obľúbené produkty teraz lacnejšie

Medzinárodný deň žien už dávno nie je len o ženách, ale aj o rovnosti. Nezabudnite preto na seba a urobte si radosť technologickou vychytávkou. Pri tejto príležitosti Huawei pripravil špeciálnu zľavovú akciu aj na ďalšie produkty – smartfóny, smart hodinky, ale aj tablet či slúchadlá. Kompletný zoznam cenovo zvýhodnených modelov nájdete v tabuľke nižšie.

ModelOdporúčaná maloobchodná cena (EUR)Zvýhodnená cena v MDŽ ponuke (EUR)
nova 10 Pro749 €599 €
nova 10569 €499 €
Watch 3 (hnedá)349 €299 €
Watch GT 3 Pro 42 mm (keramická verzia)559 €399 €
Watch GT 3 42 mm (biely kožený remienok)199 €179 €
Watch GT 3 SE169 €149 €
Watch Fit 2 Elegant199 €179 €
Watch Fit 2 Active139 €119 €
FreeBuds Pro 2199 €179 €
MatePad 11399 €369 €

Vyberte si zo širokej ponuky produktov Huawei a nájdite dokonalý darček pre každú ženu vo vašom živote. Kompletnú výpredajovú ponuku nájdete u vybraných maloobchodných predajcov, ako napríklad NAY, PSG.sk a Planeo. Ponuka platí do 19. marca 2023 alebo do vypredania zásob.

Pošli ďalej
PR články
PR články

PR články dodané našimi partnermi, podporovateľmi a spolupracovníkmi.

Articles: 23